Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Megéri ilyen zongorát venni?

Megéri ilyen zongorát venni?

Figyelt kérdés

A szüleim vennének nekem egy használt zogorát vagy egy elektromosat mert szeretek zongorázni. én elektromosról hallani sem akartam, valahogy azok nekem nem jönnek be. Akkor úgy döntöttünk hogy veszünk egy használtat. Szerintetek ezt megérné megvenni.De persze felujitanánk.

[link]

Ja és még azt hogy mi olyan 100km-re lakunk. Kb mennyiért lehet kihozatni egy zongorát. Köszi

2015. júl. 28. 01:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nm így kell eldönteni. Én csak annyit tudok róluk, hogy van fatőkés és páncéltőkés (ez a jobb) és meg kell kérni egy zongorázni tudó ismerőst, hogy hallgassa meg vásárlás előtt, mert szinte mindegyik hangolásra szorul. Ráadásul a mechanikát is alaposan át kell vizsgálni, mert ott is alapos javítási igény merülhet fel, ami több, mint a zongora vételára. Csak úgy beleugrani az egészbe, értelmetlen, ezek száz évesnél öregebb szerkezetek.
2015. júl. 28. 05:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez jobb, mint az elektromos. De meg kell nézetni egy zongorahangolóval, vagy esetleg egy tapasztalt zongoratanárral vásárlás előtt.

Nem mindegy, hogy csak hangolni kell, vagy esetleg cserélni a húrokat, vagy a kalapácsokat is. Nagy lehet a költségbeli különbség.

2015. júl. 28. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi bajod van az elektromossal? Egy több millió forintos zongora hangja van benne.
2015. júl. 28. 21:39
 4/4 anonim válasza:
Mindenképpen zongorát vegyetek, mert az elektromos nem annyira jó. És előtte kérdezz meg egy zongoristát vagy zongoratanátr, hogy érdemes-e megvenni.
2016. okt. 31. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!