Ismeri-e valaki azt a festményt, amelyik szerintem Csontváry lehet, főleg épületek vannak rajta, de az egyik épület tövében van egy jelentéktelennek tűnő kis szamár, egy csacsi?
Fönt a Galériában lehetett kapni festmények posztereit, még ott vettem régen, aztán valahol elveszett azóta.
Próbáltam megkeresni, de nem találtam. Lehet, hogy olyan kicsi a szamár, hogy nem ismerhető fel;nem tudom.
Köszönöm szépen a segítséget.
Sajnos az én emlékezetemben más van. Ez baj.
A kérdés az, ha valaki tudná; hogy csak azokról a képekről lehetett posztert kapni, amelyik kép a Galériában volt?
Mert ha igen, akkor ezek közül valamelyik kellett , hogy az legyen, amire emlékszem -de úgy néz ki rosszul-.
Vagy elképzelhető-e az, hogy volt még más hasonló kép a Galériában vagy akár csak a kapható poszterek között, ami most már nincs ott?
Vagy még más; lehet-e az, hogy rosszul emlékszem, és nem a galériában, hanem másutt vettem a posztert?
Szörnyű az ember emlékezete.
Kedves Julianna; köszönöm szépen.
Gyönyörű, de az én csacsim elveszett volt -ahogy emlékszem-, egyedül.
Milyen jó lenne, ha ki tudnám vetíteni a képet a fejemből..
Kedves 5-ös; köszönöm szépen; nagyon szép; kár hogy én -biztos rosszul- egy egyedüli, elveszett, tanácstalan szamárra emlékszem.
Köszönöm szépen.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Abban már biztos lehetek,hogy Csontváry.
Talán az lenne a megoldás, hogy legalább valamennyire kinagyítom az összes csacsis képet, és meglátom, melyik köszön vissza. Meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!