Hogyan segíthetnék ezen?
Figyelt kérdés
Énekelek.Tavaly máljusban volt egy súlyos tüdőgyulladásom. Ez lecsökkentette a tüdőkapacitásomat, és nem igazán tudtam vidsszanyerni. Ezután volt egy hosszúra nyúló arcüreggyulladásom, és azóta nagyon gyorsan elmegy a hangom. Valami tipp? Nagyon kiborít a dolog, főleg hogy népdalokat énekelek főleg, és nem szeretem a mikrofont.2015. júl. 21. 19:54
1/1 fruzsikaaaaaa válasza:
Nekem is volt ilyen bár nem ilyen súlyos és nem ilyen hosszú ideig . (egy egyszerű megfázás és amikor nagyjából meggyógyultam a 3 oktáv hangterjedelmemből mindössze 2-t tudtam kiénekelni )azon kívül hogy rohadtul sokat skáláztam , a sósvizes gargalizálást is alkalmaztam ez megerösíti a torkot és a hangszálakat és megelőzi az újabb gyulladást .remélem tudtam segíteni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!