Miből áll a jobb agyféltekés rajztanfolyam? Itthon is eltudom végezni?
Egy jó ismerősöm elment. Láttam az első és a végső arcképét. döbbenet. nem tudom ebben mi a másolás, hogy tükörből
lerajzolom magam. Ne hallgass az okoskodókra, aki nem próbálta az általában csak okoskodik legyen szó bármiről is az életben.
Kikölcsönzöd a könyvet meg a munkafüzetet és elkezded csinálni. Vagy le is töltheted bizonyos helyekről. Bár jó minőségben csak ma tettem fel a munkafüzetet és hamarosan jön a könyv is. Ide sajnos nem tudom linkelni, mert nem engedi az oldal.
Ettől nem leszel profi Betty is leírja a könyvben, hogy csak az alapokat tanítja meg, de azt ezzel a módszerrel nagyon gyorsan.
Javasolja, hogy ezután menj el más tanfolyamokra, ahol megtanítanak más technikákat és egyéb dolgokat.
Ő is rajztanár és pont az volt a nagy problémája, hogy sokan nem voltak képesek lerajzolni azt amit látnak mert nem voltak képesek látásmódot váltani. Én is így voltam ezzel. Most vissza nézem a munkafüzet első feladatait amiben volt kézrajz is, meg a mostani kézrajzaimat és döbbenetes a különbség.
Azt nem tudom, hogy miért másolás, hogyha lerajzolom a kezemet amit látok. Ezt egyik okoskodó sem tudta még megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!