Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A jobb agyféltekes rajzolás...

A jobb agyféltekes rajzolás tanfolyam igaz?

Figyelt kérdés
Mármint látok olyan kélpeket a mávészház oldalábn hogy 1.nap és egy pont pont vesszőcske szintű arc a 4.en meg eyg profi arckép és én ezt egyszerűen nem tudom elhinni. kerestem véleményeket de nem nagyon találtam.

2015. jún. 29. 10:17
 1/4 anonim válasza:
0%
Nem a bal.
2015. jún. 29. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ismerek valakit aki pont-pont-vesszőcskével elment egy ilyen tanfolyamra és tényleg egész jól rajzol most.

Nekem is megvan a könyv, el is kezdtem (bár tanfolyamra nem mentem, nekem az drágás :S).

A gondom vele, hogy a jobb agyféltekés lényege, hogy "gondolkodás nélkül" lemásolod azt amit látsz. Amit én szeretnék rajzolni azt meg nem látom sehol csak a fejemben :)

2015. jún. 29. 10:24
 3/4 anonim válasza:
74%

Hidd el nyugottan! :)

Vettem a bátorságot és elmentem én is egy ilyen jobb agyféltekés tanfolyamra. Megmondom őszintén fétem beülni, de csak azért mert képtelen voltam felfogni azt hogy sikerülhet.

Laikus ember létemre megmondom őszintén, ritka hülye feladatokat adtak elém, volt egy pár óvodás szintű is(de mind-mind kellett ahhoz a csodához amit a 4. nap műveltem). Teltek a napok és egyszer csak eljött az utolsó. Mivel csoportban voltunk, így mindenki izgatott volt és tülkön ülve várt. Kapott mindenki maga elé egy híres sztár arcképét és azt kellett lerajzolni.

Magam elé vettem mindent és elkezdtem rajzolni. Az első percekben nem tudtam hogy kezdjek hozzá, de egyszer csak elkapott a hév és rajzoltam a vonalakat...majd nemsokkal később már árnyékoltam...mindössze 4 óra alatt olyan szintű arcképet rajzoltam le hogy aztmondtam ráírom hogy DaVinci és eladom jó pénzért :D

Szóval a lényeg a lényeg, működik, próbáld ki, nem fontos a tanfolyam, elég a könyv amit ingyenesen letölthetsz a netről, mert totál ugyanazok a feladatok vannak benne mint ami a tanfolyamon volt. Mindössze egy valami kell hozzá...kitartás!

Na sok szerencsét ;)

2015. jún. 29. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Kikölcsönzöd a könyvet meg a munkafüzetet és elkezded csinálni. Vagy le is töltheted bizonyos helyekről. Bár jó minőségben csak ma tettem fel a munkafüzetet és hamarosan jön a könyv is. Ide sajnos nem tudom linkelni, mert nem engedi az oldal.

Ettől nem leszel profi Betty is leírja a könyvben, hogy csak az alapokat tanítja meg, de azt ezzel a módszerrel nagyon gyorsan.

Javasolja, hogy ezután menj el más tanfolyamokra, ahol megtanítanak más technikákat és egyéb dolgokat.

Ő is rajztanár és pont az volt a nagy problémája, hogy sokan nem voltak képesek lerajzolni azt amit látnak mert nem voltak képesek látásmódot váltani. Én is így voltam ezzel. Most vissza nézem a munkafüzet első feladatait amiben volt kézrajz is, meg a mostani kézrajzaimat és hatalmas a különbség.

2015. aug. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!