Tudom fura kérdés, de, hogy kell írni verseskötetet? Vagy verses könyvet?
Úgy értem, hogy csak összefüggő verseket kell írni a verseskötetben vagy lehetnek eltérőek.
A verseskönyvben is ez a kérdésem eltérőek legyenek vagy összefüggőek.
Nyilván lehetnek eltérőek, nem sok értelme lenne annak, ha 600 ugyanarról szóló verset olvashatnál egy műben. Arról nem is beszélve, hogy habár az emberi kreativitás határtalan, valószínűleg te is beleunnál egy idő után abba, hogy folyton ugyanarról írsz.
Esetleg úgy lehet egyetlen témából verseskötetet összeállítani, ha veszed az egész életedben arról írt verseket pl. 70-80 évesen, s kiadod.
Az a legegyszerűbb, ha elmész egy könyvtárba, a kezedbe veszel néhányat és lapozgatod őket. Akkor meglátod, hogy milyenek :)
Köszönöm az első válaszolónak és a másodiknak is. Akkor megnyugodtam mert nem tudtam volna írni olyan sok verset 1 témáról de most már nyugodtan belefoghatok. Még 1 kérdés.
Ha kész vagyok, hogy kell kiadnom ingyenesen? Vagy csak fizetősen lehet. Tudjátok nem akarok ebbe nagyon sok pénzt beleölni.
Pedig nem olyan nehéz a dolog. Fogsz x számú verset, ami kiteszi egy kötet hosszát, és belerakod. Nem kell összefüggűeknek lenni. Rendezheted őket dátum vagy abc szerint is akár.
Kategóriákba sorolni már az irodalmárok dolga.
"Ez van, a profitra mennek rá manapság sajnos."
Ez így van rendjén. Egy vállalkozás nem finanszírozhat veszteséges üzleteket, a kérdező verseskötete pedig garantált veszteség. Ezért kell támogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!