Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A Rómeó és Júlia házi dolgozat...

A Rómeó és Júlia házi dolgozatban nem tudok valamit?

Figyelt kérdés
Keresnem kell 3 db véletlen eseményt amiből nem tudni mi történt (jobban mondva váratlan fordulatokat), fogalmam nincs hol vannak benne ilyen részek, a házi dolgozat többi része kész, de ezzel nem tudtam mit kezdeni, nagyon kellene segítség mert ezen múlik az év végi magyar 4-esem, előre is köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 21. 17:29
 1/5 anonim válasza:
Esetleg, ha nem a rövidített változatot plvasnád el, hanem magát a művet (két óra alatt simán el lehet olvasni)...
2015. máj. 21. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem olvastam rövidített változatot, egyszerűen mivel tudom mindig, hogy mi lesz, nem érzem sehol azt, hogy most ez annyira váratlan lett volna.
2015. máj. 21. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Tele van, szinte más sincs benne.

Próbáld beleélni magad! Nem arról van szó, hogy aki olvasta, látta, esetleg többször, annak váratlan, hanem a dráma szereplõinek.

Csakúgy hirtelen: Rómeó és haverjai brahiból bemennek a(z ellenséges ) Capuletek báljára - eddig semmi különös.

De sejthette, hogy ott meglátja a csajt, akibe belezúg?

Jóval késõbb: levél Rómeónak - sejtették, h nem fogja megkapni?

stb. Szóval úgy nézd végig, hogy amire a szerplõ ( nem a színész ) nem számított.

2015. máj. 21. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
A halálesetek is váratlan fordulatok.
2015. máj. 21. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:
így szerintem már megleszek, köszönöm
2015. máj. 21. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!