Szerintetek milyen képek ezek egy hobbifotóstól?
Nemrég kezdtem el hobbi szinten fotózni.Nem profi DSLR gépem van,de ahhoz képest elég jó és próbálom a legjobbat kihozni belőle.
Mit szóltok ezekhez a képekhez? Milyenek?
Esetleg küldhetnék-e pályázatra,vagy ahhoz még fejlődnöm kéne?Eredeti képek,ahogy a gépből kijöttek,nincsenek korrigálva.
18 L
(Tudom,hogy nem a legjobb kategória, de minél több véleményre kíváncsi vagyok,remélem érkeznek is:) Remélem nem jelentitek a kérdést, és mondjuk úgy,'szerelmes' vagyok a természetbe)
Ügyi vagy, le a kalappal! Sokkal rosszabb képekkel találkozni pályázatokon, szerintem nyugodt szívvel nevezhetsz!
24 F
Köszönöm szépen a válaszokat! Megvallom őszintén nem számítottam ennyi pozitív visszajelzésre!
Hát igen,az összevágás nem a legjobb, sosem szerettem 'manipulálni'meg képszerkesztőkkel járni,ezért nem használtam őket,de meg kell tanulnom :)
Amatőr is vagyok :D
Csak annyit akartam mondani azzal,hogy ezek 'alap' képek,nyilván ha szerkesztek rajtuk,kapnak egy kis +t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!