Csaló vagyok amiért úgy rajzolok hogy rárakom a lapot a képre és átmásolom a körvonalát és utána fejezem be?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 16:13
1/5 anonim válasza:
Csaló akkor lennél, ha azt a képet úgy állítanád be, hogy a te saját alkotásod. Gyerekkoromban én is így fejlesztettem a rajztudásomat. Jó szórakozás volt :))
2/5 anonim válasza:
Nem vagy csaló, ha nem a sajátodként állítod be, csak szimplán nem értesz annyira a rajzoláshoz, hogy ilyen nagy segítség nélkül ne menjen. Én a helyedben nem érezném magam elégedettnek egy olyan munkával, amit nem magamtól csináltam. Én utoljára oviban másoltam így.
3/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem vagy csaló. Így is lehet gyakorolni eleinte. Hasznos, ha odafigyelsz, mi miért is olyan az eredeti képen. Úgy tanulsz belőle igazán!
Jó kreatívkodást.
Üdv R.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy. Én ilyet pl. ovis koromban csináltam, és akkor sem mindig.
A legjobb lenne, ha pl. elébed raknád a képet, és azt próbálnád lerajzolni.
Vagy pl. magad elé raksz egy gyümölcsöt, és azt próbálod lerajzolni!
Vagy, ha pl. tetszenek ezek az állatkák, akkor őket. Igy tanulhatsz rajzolni is!
https://www.youtube.com/watch?v=G2MszlbTWrU
5/5 anonim válasza:
Feljelentelek a NAVnál adócsalásért!!!4!44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!