Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Egy műterem (festő) bevilágítá...

Egy műterem (festő) bevilágításához milyen lámpákat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy ennyire a napszakokra vagyok utalva, ha festésről van szó. Az egyszerű csilláros világítás nem elég, és érdekelne, hogy milyen lámpákat tudtok ajánlani ami nem teremt annyira mesterséges fény érzetet.

2015. ápr. 3. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint a festők 6500 K-es fénycsövet használnak.
2015. ápr. 3. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Esetleg állványos világításhoz nem tudsz ajánlani valamit? Elsősorban olyanra gondoltam.
2015. ápr. 3. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak napfény izzók,vagy full spektrumu izzók.

[link]

2015. ápr. 4. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmibe ilyen izzókat is bele tudsz rakni. A WATT-ra figyelj,hogy a foglalat bírja,bár szerintem energiatakarékosnál nem lehet gond,de azért sose tudni.

Ha szoftbox is rakható rá,akkor a fényerő csökken,viszont szórtabb,lágy fényt kapsz.

Mivel nem olcsó cuccok,ha teheted jobb ,ha előtte megnézed valahol.

2015. ápr. 4. 21:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2015. ápr. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!