Melyik képet küldjem be fotópályázatra? A vagy B?
Figyelt kérdés
"A"
"B"
Minden vélemény érdekel! Elég egy "A" - "B" válasz.
Köszönöm!
xergo
2015. ápr. 1. 21:31
1/13 anonim válasza:
B túl szomorú, de nagyon kifejező
3/13 anonim válasza:
A "B" hatásosabb, talán arra szavaznék, de az "A" jobban el van helyezve. A "B" képnek gyakorlatilag a felén van csak valódi tartalom. Nekem így az "A" jobban bejön.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönömök!
2015. ápr. 2. 07:58
5/13 anonim válasza:
nagy sikert egyiktől se várj. próbálkozásnak nem rosszak, de egy normális pályázatra azért ez édes kevés
8/13 gergoap válasza:
Az A!
A B-n gondolkodni kell első ránézésre, hogy mit is akar ábrázolni. Nekem elég zavaros, az A sokkal letisztultabb.
9/13 anonim válasza:
A, a B nekem giccses, hatásvadász.
10/13 anonim válasza:
A B egyszerűen mesterkélt. Erőltetett, és a legkevésbé sem természetes. Lehet hogy a válaszok 97%-a az, hogy "a B-t mert az olyan szomorú meg megható meg elgondolkodtató meg minden!!" , de akkor is. Minőségileg nem egy sztár egyik se, de mindenképpen több értelme van a szimplának, mint a virágosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!