Hogyan tudnék jobb agyféltekés szöveget írni?
Konkrétan mire gondolsz? Jobb agyféltekés rajzolásról már hallottam, de írásról még nem. Mi a célod?
A felosztás szerint bal agyfélteke a nyelv, a jobb az érzelmek. Szóval valami érzelmes verset szeretnél írni?
Nem, de itt egy szövegrészlet:
3Z 4Z UZ3N3T 4Z7 4 CEL7 5Z6LG4LJ4, H6GY B3B1Z6NY1754 M1LY3N C56D4L4L4765 D6LG6KR4 K3P35 4Z 3LM3. Ha nem a megszokott módon olvasom, hanem csak rápillantva lazán végigpásztázza a szemem azt olvasom, "ez az üzenet azt a célt szolgálja, hogy bebizonyítsa milyen csodálatos dolgokra képes az elme.
Jah, hogy ez az, ezt nem tudtam. De el tudom olvasni. Az olvasásához kell az agyfélteke akármilye. Írása nem nehéz. Annyi a lényege, hogy egyes betűket számokkal cserél fel, általában olyannal, amelyikre hasonlít. És, az agy automatikusan behelyettesíti a szám helyére a megfelelő betűt.
Azt is meg lehet csinálni, hogy mondjuk minden A betű helyére egy mit tudom én § jelet teszel, az E betű helyére meg % jelet, o helyére meg *-ot és ha tudod, hogy melyik jel melyik betűnek felel meg, akkor el tudod olvasni. Ez alap titkosírásnak is felfogható.
L%g§l§'bbis &'n így g*nd*l*m. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!