Szerintetek így már nem tekinthető szépnek egy poszter?
Figyelt kérdés
Van egy Ian Somerhalder poszterem, és a fal ilyen "rücskös", és észrevettem hogy több helyen így valameddig kilyukasztotta, ilyen kis pöttyök láthatóak, és valahol pedig egy "karcolás" van a poszteren. :/ Mind jól látható, és nem volt valami olcsó a poszter. Szerintetek csúnya ha a poszteren ezek látszódnak? Tökre ki vagyok hogy a szép, egyetlen poszterem csúnya lett. Következőnek nem követem el ezt a hibát, hogy csak úgy rárakom a "rücskös" falra. :/
Lefényképeztem, hogy tudjátok miről is beszélek. A karcolás: [link]
És ezen a kettő képen valamennyire látszanak azok a "pöttyök", ahol a fal egy kicsit átszúrta:
Tudom hülyeség ilyenekkel foglalkozni, de nagyon szomorúvá tesz a tény. :/
2015. márc. 7. 17:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!