Nagyon "gáz" ha így festek?
Hobbi szinten festegetek- egész jól.
De van, hogy nincs ihletem, vagy csak szimplán megtetszik egy-egy devianton talált kép és nem bízva a saját képességeimben, a képet kinyomtatom, a főbb vonalakat átmásolom és később ezeket átalakítva alkotom mega saját képemet.
Nem egy az egyben másolok le mindent, és nem "kifestőszerűen" festem át/festek rá, csak egy pár vonalas alapként kezelem az "eredeti" művet.
Van, hogy mind a téma, mind a karakter teljesen más lesz, mint az eredetin.
Nem kereskedelmi céllal, csak magamnak, ill. barátaimnak festek. ( és természetesen, nem csak ezzel a módszerrel, hanem "normálisan" is)
Ezzel lehet fejlődni valamennyit?
Nagyon "kínos"? ( pl. az eredeti szerző feltüntetésével feltölthetem művészeti portálokra baj nélkül? - ez a maximum, amit csinálnék velük)
Van ennek így "művészeti értéke"?
Én is hasonló cipőben vagyok,de azért próbálok inkább saját fotók alapján dolgozni,csak ugye az a gond,hogy vannak amiket nem tudok lefotózni,mert nincsen rá lehetőségem.
Tisztán fejből meg nehezen megy.
Amit nem saját képről csinálok,azzal mindig gondban vagyok,mert nem tekinthető teljesen sajátnak.. :(
..és, ha 43 éves vagyok de kb. fél éve kezdtem el rajzolni,heti 1-2 rajz "sebességgel" akkor már gáz?
..vagy, ha 17 vagyok és rajzolok 10 éve minden nap órákat..akkor sem gáz?
:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!