Mennyi idő alatt lehet megtanulni így rajzolni?
Elkezdett érdekelni a rajzolás, főleg szénceruzával. Fogok venni 24 darabos szénceruza készletet, hogy gyakorolhassak. Az lenne a kérdésem, hogy szinte alap szintű (12/F, 6. o)rajztudományról mennyi idő alatt lehet megtanulni ehhez hasonló szinten rajzolni szénceruzával, ha naponta fél, egy órát töltök rajzolással:
? (Tudom, hogy sokáig tart, de nem bánom, ha évekig is rajzolok, hogy így tudjak) A válasz(oka)t előre is köszönöm! :)
Akarat és gyakorlat kérdése,de szerintem figyelembe véve a korodat azért szerintem pár évig eltarthat mire kialakul ez (mármint hogy ne csak másolással tudj ilyeneket,hanem fejből,ilyen szinten). :)
/nem rosszból,ne érts félre,csak igyekszem reális válaszokat adni ^^ /
Első válaszadó: Köszi a választ! :D
Második válaszadó: Köszi a választ! Kitartó és akaratos vagyok, és most nagyon fejembe vettem ezt a rajzolás dolgot, azzal nincs gond. :)
Harmadik válaszadó: Ugyan azt mondom, mint a másodiknak + tudom, nem tehénkedek rá :D. Az asztalra szoktam :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!