Van itt olyan, aki művészeti iskolában aktmodellkedik?
Èn próbáltam, de a zsibbadás miatt nem csináltam sokáig. Meg én kényelmetlenül éreztem magam, pedig elöször azt hittem meg bírom szokni. Nem sokat beszélgettem a tanulókkal, mert kényelmetlenül éreztem magam. Hozzáteszem, akkor még elég fiatal voltam (22), most biztos máshogy állnék hozzá, sokkal természetesebben, nyitottabban, és nem hiszem, hogy annyira zavarban lennék, mint akkor.
Te hány éves vagy?
viszonylag jól, de több szünetet tartottunk. nekem inkább a fázás volt a baj, egyik oldalról sütött a reflektor, a másikról meg semmi. ezek a kis fűtőtestek meg túl kis felületet tudnak befűteni.
semmit, jobb egyszerűen elvonatkoztatni. én általában vittem egy csomó zenét meg audókönyvet, és azokat hallgattam. a szüntetkben nyújtóztam, elmentem kávézni, stb.
teljesen átlagosan.
persze. én is művész vagyok, úgyhogy tök sokat beszélgettünk technikákról, koncepciókról stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!