Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van itt olyan, aki művészeti...

Archwon kérdése:

Van itt olyan, aki művészeti iskolában aktmodellkedik?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok a kontraposztot? Mit kezdtek a zsibbadással? Hogy viszonyulnak hozzátok a tanárok? A szünetekben beszélgettek a tanulókkal?

2015. febr. 13. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Èn próbáltam, de a zsibbadás miatt nem csináltam sokáig. Meg én kényelmetlenül éreztem magam, pedig elöször azt hittem meg bírom szokni. Nem sokat beszélgettem a tanulókkal, mert kényelmetlenül éreztem magam. Hozzáteszem, akkor még elég fiatal voltam (22), most biztos máshogy állnék hozzá, sokkal természetesebben, nyitottabban, és nem hiszem, hogy annyira zavarban lennék, mint akkor.

Te hány éves vagy?

2015. febr. 13. 09:09
 2/7 A kérdező kommentje:
32. Annyira el tud zsibbadni a kezem meg a lábam, hogy nem tudom mozgatni, és fáj. A tanulókkal nem tudok beszélni, kerüljük egymást, pedig hallottam hogy van olyan modell aki tök jól elvan azokkal akik rajzolják.
2015. febr. 13. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

viszonylag jól, de több szünetet tartottunk. nekem inkább a fázás volt a baj, egyik oldalról sütött a reflektor, a másikról meg semmi. ezek a kis fűtőtestek meg túl kis felületet tudnak befűteni.

semmit, jobb egyszerűen elvonatkoztatni. én általában vittem egy csomó zenét meg audókönyvet, és azokat hallgattam. a szüntetkben nyújtóztam, elmentem kávézni, stb.

teljesen átlagosan.

persze. én is művész vagyok, úgyhogy tök sokat beszélgettünk technikákról, koncepciókról stb.

2015. febr. 14. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szabad megkérdeznem mennyibe kerül a modellkedés? Nem csak az akt érdekel.
2015. febr. 15. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Az akt 500 és 700 Ft között van óránként, a portré kevesebb.
2015. febr. 15. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Köszi! Az nem sok. Ennyit még egyedileg is megérne nekem egy portrézás. "Csak" a helyszínt kéne megoldanom.
2015. febr. 15. 12:58
 7/7 Stephakt válasza:
100%
sziasztok! Női ill. férfi modellt hol találhatok, aki rajzoláshoz és/vagy fotózáshoz modellt áll nekem? Köszönöm szépen, ha segítetek.
2015. febr. 24. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!