Könyvírásról mi az általános vélemény és tév-/hit?
Figyelt kérdés
Például, ismertem néhány olyan személyt, aki saját testi,lelki fogyatkozottságáról írt nagy vagy néhány 50 oldalt, és kiadta valamelyik kiadó(pl a Medicina)
Akinek kellően rátermett a szellemi kavalkádja, ideje mint a tenger és érdeklődik a téma iránt, az előbb teremtse meg a szöveget, majd igazodjon a könyv(kiadó)piachoz vagy fordítva?
Semmiféle fantáziaszülemény, arra amúgysem vevő "senki", de például (gondolom) lélektani/lelki,egészségügyi(pl betegséggel egy egész életen át) avagy ilyesmik,az ilyen témájú könyvek "Mindig" találnak piacot, már ha jól van megszerkesztve.
2015. febr. 11. 00:39
1/5 anonim válasza:
Magánúton ha van elég pénzed bármit ki lehet adatni. Szerintem egy jó krimit hamarabb kiadnak a kiadók, mint egy betegségről szóló könyvet.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan jellegű betegségre gondoltam, mint például a fenilketonúria, vagy a sarlósejtes vérszegénység, vagy az AIDS. Hanem lelki problémákra. Van ez a tolószékes hózleiter lány, elég sok oldalas könyve van, meg ismertem egy másikat is,sőt harmadikat is, és mindig elgondolkodtam, hogy ezekre ki a vevő?
2015. febr. 11. 00:56
3/5 anonim válasza:
Gondolom a sorstársai veszik a könyvet. De nem hiszem hogy hatalmas vagyonokat keresne vele, ez inkább egy megnyugvást jelenthet az írónak hogy segítséget adhat a hozzá hasonlóknak.
4/5 A kérdező kommentje:
biztos olyan sok tolószékes van :D
2015. febr. 11. 18:48
5/5 anonim válasza:
Sajnos vannak egy páran. Azt hogy kiadják, nem jelenti azt hogy milliók veszik Ha egy könyvet két-háromezer példányban eladnak, az már jó. Persze ha valami celeb ír egy ócska könyvet a semmiről, abból többet adnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!