Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok erről a zongora...

Mit gondoltok erről a zongora darabról?

Figyelt kérdés

Én írtam, tudom nem vagyok profi

16f

[link]

2015. febr. 5. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy érzem hogy nagyon jó hangzású dallamfoszlányokat elképzeltél a fejedben, amiket megpróbáltál lekottázni.

De így egészében kicsit olyan lett mint egy eszmefuttatás. Se eleje, se vége, se közepe. Egy 2 perces szösszenetbe nem kell mindent beilleszteni, legyen egységesebb, és egymásra épülőbb.

2015. febr. 5. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Két dolog jutott eszembe róla:

1. Olyan, mintha valami nagyobb műnek egy részlete lenne. Ahogy már írták, olyan, mintha hiányozna mondjuk a tétel eleje.

2. Olyan, mintha egy zongoraversenynek csak a zongora szólama szólna.

De amúgy nem rossz, csak adj neki valami koncepciót, haladjon valahonnan valahova. :)

2015. febr. 5. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:

"2. Olyan, mintha egy zongoraversenynek csak a zongora szólama szólna. "

Első vagyok. Ez nagyon igaz! Néha csak pár ütemen keresztül csak akkordozgatás megy...

2015. febr. 5. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az előző hozzászólásokkal nem értek egyet. Ez nem egy szimfónikus mű, se egy zongoraverseny. Ez csak négy összetett zenei mondat, így nyilván nem lehet egy egész mű. Ezért ezt nem is kell elvárni tőle. A probléma a dinamikában van. Nagyon durva.
2015. febr. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!