Melyik francia film kezdődik Boris Vian Tajtékos napok c. művének idézetével?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 00:27
1/3 anonim válasza:
Ha tudud ezt az idéztet, írd le, úgy könnyebben válaszolhatunk a kérdésedre.
Miután nem írod, hogy melyikről van szó, túl sokat kellene keresgélni, és nem is biztos, hogy megtaláljuk. Az sem baj, ha franciául van ez az idézet.
Hoppá, rákerestem a francia címre, lehet, hogy erről a filmről van szó, elég logikus lenne:
2/3 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy melyik a Tajtékos napok c. regény filmváltozata, hanem melyik másik film indul úgy, hogy a Tajtékos napokból van belőle idézet. Egyszer láttam egy ilyen filmet, és azt szeretném megkeresni.
2015. febr. 3. 16:57
3/3 anonim válasza:
Értem én, kedves kérdező, de azért nem olvashatom újra el a könyvet - ámbár nagyon tetszett anno -, hogy minden mondatát kiírjam neked.
Valamilyen támpont azért kellene, hogy a kérdésre válaszolni tudjunk.
De itt letöltheted: (doc tajtékos napok terebess)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!