Mik ezek és Honnan származik?
Figyelt kérdés
Van egy antik targyam amit szeretnék eladni de nem tudok róla semmit. Szerintem ezüstből készült. De lehet hogy nem. Szóval ezek ilyen furcsa kicsi edénynek amiknek a lába oroszlán. És van hozzájuk kicsi kanalak is. Az edények alján bele van gravírozva WEP és a WEP előtt két háromszög. A kis kanalakon az van gravírozva hogy Wingfield's austral, a többi két kanálon pedig :B&J.S.ltd. KF. 4742 1951, képet kommentban linkelem.2015. jan. 31. 14:35
2/2 Rózsa Noémi válasza:
Szerintem tuti értékesek, bár nem vagyok hozzáértő. Próbálkozz antik tárgyak eladásával foglalkozó boltokban vagy régiségkereskedőknél, hagyaték felvásárlóknál, de semmi esetre se add el az elsőnek. Hallgass meg több árajánlatot is. Régiségvásár esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!