Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek érdemes komolyabba...

Szerintetek érdemes komolyabban megtanulnom rajzolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az az igazság, hogy már nagyon rég óta imádok rajzolni, de eddig sajnos nem volt lehetőségem sem tanfolyamra menni, sem beszélni bárkivel, aki tényleg értene hozzá. Most középiskolába járok, tehát azt hiszem, hogy van még időm rendesen megtanulni :) Viszont a probléma nem ezzel van. Az a baj, hogy jövőre fakultálni fogok matekból és fizikából, tehát rengeteg órám lesz, és tanulnom kell majd. A fakultációt igazából a szüleim akarták, azzal a felkiáltással, hogy ők aztán a világért sem szeretnének beleszólni a dologba, de ha már felvettek ebbe az iskolába (ELTE Apáczai) és nem vagyok rossz tanuló, akkor miahalálért foglalkozom állandóan a rajzokkal, ahelyett, hogy tanulnék, meg minden, merthogy abból, hogy majd az Astorián rajzolgatok 100 forintokért, abból nem fogok megélni... :(

Én viszont szívesen foglalkoznék rajzolással, akár számítógépen, akár hagyományos módon. Mennyire tudnék ebből megélni szerintetek?

Belinkeltem pár rajzomat, kérlek tudnátok mondani őszinte véleményt? (az a baj a barátokkal meg az ismerősökkel, hogy túl jó szándékúak, és én szívesen meghallgatom számomra ismeretlen emberek kritikáját is :) )

[link]

[link]

[link]

és egy a saját karaktereimből (képregény):

[link]

A válaszokat előre is köszönöm, és elnézést a hosszú szövegért és az esetleges stílus- és helyesírási hibákért.

15 éves lány voltam. :)

2015. jan. 30. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10-nekl igaza van, a rajzfilm figurák rajzolgatása egy zsákutca... Művészeti anatómiák tanulmányozása, rajzban- ember, madár, állat - könyvtárban is megtalálod

[link]

2015. febr. 3. 11:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, egyet értek én is. A Barcsay-féle Művészeti Anatómia című könyv megvan, egy pár éve kaptam ajándékba, de amikor kinyitottam, az volt az első reakcióm, hogy aztaaaa... ez még nagy-nagyon nem az én szintem XD de igyekszem egyre többet használni, idősebb is vagyok azóta, és remélem, az elkövetkezendő időkben jobban meg fogom tanulni a dolgot. Egyébként is holnap van a fakultációs jelentkezés leadásának határideje... :(((
2015. febr. 3. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!