Hogyan tanulhatok meg mangát rajzolni?
Nem árt egy kis angoltudás, de a folyamatrajzok anélkül is egyértelműek:
Ha rajzolsz valamit, feltöltheted, csatlakozhatsz csoportokhoz és kérhetsz kritikát a rajzaidra, hogy tovább tudj fejlődni.
nos, jókor írod ki a kérdést! apukám talált a neten MAGYARUL egy Mega Manga Mangarajzolási-Kézikönyvet, és nekem nagyon sokat segített. ha Mozillán vagy, CSAKIS AKKOR nyitja meg, ha bemásolod fölülre... (CSAKIS MOZILLA) és már gyakorolhatsz is vele :) Ezt másold be:
file:///D:/Mega%20Manga%20Mangarajzol%C3%A1s%20k%C3%A9zik%C3%B6nyve.pdf
hááát.. én őszintén, ugy kezdtem (ugy 2 évvel ezelőtt) h másolgatni kezdtem karaktereket (animékből)... sztem ezzel nagyon hozzá lehet szokni az arányokhoz.. aztán később lehet kicsit rágyakorolni a jellegzetes manga szem illetve haj ábrázolásra... aztán egyéb pózok, testtartások, és árnyékolás... a testtartások ebből a legnehezebbek... szerintem.. :D és aztán a színezés.. :D bár én totál nem ebben a sorrendben haladva fogtam hozzá, de ha most kéne nekiállnom tanulni, akk ugy csinálnám... :D egyébként na.. első lépésnek ajánlom, hogy másolgass karaktereket(de csak másolj ne kopírozz)! :D ;)
sajátjaim közül egy pár (bár ők még tavalyiak, és másoltak):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!