Hogyan készítsek fotót a "semmiről"?
Figyelt kérdés
Nem rég csatlakoztam egy fotó klubbhoz, ahol 2 hetente egyszer van összejövetel, ahol bemutathatjuk fotóinkat, elemezzük másokét, stb. Minden találkozónál van egy úgynevezett "házi feladat", aminél a csoport kiválaszt egy témát és ennek a témának alapján kell egy fotót készíteni és bemutatni a következő gyűlésen. A jelenlegi téma: a semmi. Akárhogy töröm a fejem, egyszerűen semmit nem tudok kitalálni ami jelképezhetné a semmit. A semmi értelemszerűen nem létezik, mert még az űr feketesége is valami. Egyszerűen nem tudom mit találjak ki. Valkinek van esetleg valami kreatív ötlete, amivel megoldható lenne a semmi reprezentálása?2015. jan. 26. 11:30
1/7 anonim válasza:
Vszínű arra kíváncsi a téma feladója,hogy kinek mit jelent a semmi ? Gondolkozz azon,hogy mit jelent neked a semmi ? Mi a semmi számodra ?Nem feltétlen jelenti a semmi azt,hogy nincs semmi a fotón,hiszen fotózásról beszélünk,tehát valaminek lennie kell a fotón.Szerintem elég pihent agyú volt ,aki kitalálta ezt a témát.Ötletem volna ,mert szeretek én is fotózni,de az már nem az én lelkivilágomat tükrözné.
2/7 anonim válasza:
Konkrét választ szerintem ne várj erre a kérdésre, pláne, hogy ez tipikusan olyan feladat, amit magadnak kell megoldani, különben semmi értelme az egésznek. Gondolkozz el rajta, hogy mi az a természeti, társadalmi vagy akármilyen, a körülötted lévő világban megjelenő valami, ami hiányérzetet kelt benned! Először valóban azt kell, tisztáznod, hogy számodra mit jelent a "semmi" fogalma.
4/7 anonim válasza:
Vagy a mindent fotózd le negatívban.
6/7 anonim válasza:
Készíts MRI-t a mai 14 éves lányok agyáról.
7/7 anonim válasza:
Teljesen másra gondolnék,mint Lucifer !!Szerintem a Cola reklám nem jó.Dehát különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!