Hogyan tudnám kiadatni a verseimet?
Sziasztok!
Rengeteg versem van, amikkel elégedett vagyok, és azok szerint, akiknek megmutattam őket, nagyon jók, azt mondták, tehetséges vagyok, és érdemes lenne ezzel komolyabban foglalkoznom, kiadatni őket.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek hogyan induljak ennek neki? Mik legyenek az első lépések, hogyan érdemes kezdeni ezt?
A válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Az a baj, hogy rettentően szerencsétlen vagyok ilyen téren, mármint, olyan szinten informatikai analfabéta vagyok, hogy nem tudnék blogot vezetni/kezelni.
Köszönöm a válaszodat! :)
Akkor egy amatőr verses oldalra regisztrálj, és ott mutass meg pár verset. Kérj segítséget hozzá valakitől.
De mindenképpen széles körben értékeltesd idegenekkel, mielőtt kijelented, hogy eladhatók a verseid.
A másik lehetőség, hogy bemész egy kiadóhoz, és megmutatod a kéziratot. De ehhez semmi jót nem jósolok. :(
De miért jó az, ha előbb van valamilyen közvélemény, és utána megyek el kiadóhoz? Attól ők még u.úgy elküldhetnek a francba.
Köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!