Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak itt olyanok akik tobb...

Vannak itt olyanok akik tobb eve fuvolaznak?

Figyelt kérdés
azokhoz szegeznem ezt a kerdest: van valammi jellegzetessege a fuvolasoknak? keztattas. ujjtartas. tesgtartas. szokas.. barmi mas?:)

2014. nov. 28. 20:50
 1/3 A kérdező kommentje:
ja es tudnatok nekem soksok szep darabor leurni?:)
2014. nov. 28. 20:52
 2/3 anonim válasza:

A fuvolások nem egy faj! :) Ami egységes, az az, ami a fuvolázáshoz kell: fürge ujjak, szilárd áll, stb. Egy tulajdonságtól nem lesz valaki fuvolista, mint ahogy egy fuvolista nem fog automatikusan egy tulajdonságot produkálni...

Szóval nincs. Maximum, ha professzionálisokat nézünk, kitartóak. Annyi fuvolista van, hogy ha nem vagy szorgalmas és erős jellem, esélyed sincs.

Ettől még megéri tanulni, mert a legszebb hangszer! :)

2015. jan. 10. 14:28
 3/3 anonim válasza:
Én 6 éve fuvolázom :) semmilyen "jellegzetesség" nincs, én is ugyanúgy homo sapiens vagyok. Amikor játszom, nyilván felveszem a megfelelő testtartást, egyenesen állok, és az ujjaimmal tartom a hangszert. A játék befejeztével nem merevedek bele a fuvola tartó pózba vagy ilyesmi, ha így érted XDDD ilyen nics XD De ez persze minden zenész embernél így van. Ez kb olyan, mint ahogy a balettosok sem spiccben mennek le a boltba kenyérért :DD
2016. jún. 2. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!