Hol találok olyan írót, aki ezekből a vázlatokból könyvet írna?
Összesen 12 történet, a bal oldali menüből lehet válogatni.
Valami kis pénz is jól jönne az ötleteimért.
Na ne már... Ha valaki jól megírná, akkor film is készülhet belőle és azzal nagyon sok pénzt szerezne. És akkor még én fizessek?
Kockáztatni kell. Aki író, annak ez nem gond, pik-pak megírja, és jöhet a világhírnév.
Hogy én miért nem írom meg? Mert nem vagyok író, viszont az ötleteim jók.
Író vagyok. Ötletekkel tele a padlás mindenkinél, nálam is, a többi írónál is, nincs szükségünk rá, hogy amatőröktől vásároljunk. Meglepő módon mi sem szoktunk ingyen dolgozni. Rosszul áraztad be a portékádat, mert nem ismered ezt a területet.
Ingyen megírni egy könyvet akkor szoktunk, ha látszik, hogy tényleg pénz lesz a dologból, ennek tipikus esete az, ha egy celebritás, közismert személy önéletrajzi könyvet szeretne írni, alatala2a saját nevén adná ki, de nem tud és/vagy nem akar írni.
Amikor egy amatőr feldob egy ötletet, annak a piaci értéke egészen pontosan nulla forint. Nem fogsz tudni pénzt csinálni belőle ilyen módon. Ha könyvben szeretnéd viszontlátni, dolgozz meg érte, írd meg magad, vagy fizesd ki a másik ember munkáját.
Így megy ez.
Nem félsz attól hogy lekoppintják? Sose bizonyítod be hogy a tied volt az eredeti ötlet. Vannak olyanok akik vadásznak az ilyen történetekre aztán a kitaláló néz mint béka a pocsolyába...Ha nincs levédetve akkor ne nagyon mutogasd!
Ezt úgy szokták csinálni, hogy a legépelt kéziratot az író feladja saját magának. Rajta van a postai bélyegző. Nem felbontani! ha észreveszi hogy valaki plagizálta az ő történetét, csak bemutatja a saját feladott példányát....
Én mindenesetre megosztom Hátha összejön neked is valami.:-) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!