A regényemtől esemény/akció dús lenne? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Írok egy regényt.A 7. oldalon tartok (kis alapú füzetbe írom viszont rettentő pici betűkkel) és már a főhős találkozott egy fura alakkal, egy ijesztő képpel amivel kapcsolatban a kocsmában titkolóztak,egy emberrel aki megkérte hogy mennyen el a sötét erdőbe és talált egy haldokló csávót az erdő és a falu határa mellett.Szerintetek? Túl akció dús és az olvasó majd "nem győzni kapkodni a fejét"?Vagy talán túl ijesztő és Diablo3-mas?Persze nem feltétlenül ijesztőnek szánom hanem fantasy-nak de ennyi még belefér?2014. szept. 24. 17:07
1/5 anonim válasza:
Nem sok könyvet olvastam életemben, ez igaz, csak azokat olvasom el aminek már az elején van valamilyen kaland és nem kell sokat várni, úgy számomra unalmas.
Szóval szerintem jó, csak akkor haladj ezzel a szállal és ne legyen minden 5. oldalon valami más mivel még az előzőt sem dolgoztuk fel.
2/5 anonim válasza:
Minden tiszteletem irodalmi törekvéseidnek, de először talán a nyelvtankönyvet kellene forgatni egy kicsit.
Nem sértésnek szántam, hidd el! De az "akció dús", a "mennyen" és társaik nagyon bántják az olvasó szemét...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 2#: igen pocsék a helyes írásom de természetesen nem puff kész olvasd vagy nem alapon fogom csinálni ha nem sokszor át fogom nézni, de köszönöm a nyelvtani helytelenségek észrevételét figyelni fogok.
2014. szept. 24. 17:22
4/5 anonim válasza:
Így, elmondás alapján nagyon nehéz megállapítani, hogy élvezetes-e jelen formájában a történet. Ha nem jelent gondot befejezetlen állapotban kiadni a kezeid közül, akkor szívesen elolvasom, és megpróbálok véleményt/tanácsot adni :)
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocs, úgy tűnik nem olvastam elég figyelmesen, most vettem észre, hogy papíron írod. Mindenesetre ha majd esetleg begépeled, továbbra is szívesen elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!