Szerintetek hogy rakjam sorrendbe a három portrét, amit rajzoltam?
Igazából a a harmadikon még most is dolgozom, de nem sokára kész. Azt tervezem, hogy mind a hármat bekereteztetem és felrakom a falra, csak nem tudom, hogy milyen sorrendbe, pedig már sokat gondolkoztam rajta.
Ami összeköti a képeket, hogy egy személyről van mind, mindegyiken mellkastól a szemöldökéig látható, és ugyanaz a különleges fülbevaló látható a "modellen". Amiben viszont különböznek az az, hogy más-más eszközzel készültek/készülnek:
Az elsőt szénnel rajzoltam, ezen majdhogynem szemből látható az arca
A másodikat grafitceruzával készítettem el, ezen enyhén (nekünk) jobbra fordítja a fejét.
A harmadik rajz színes lesz, és enyhén balra fordítja rajta a fejét.
Lehetne (persze balról jobbra) időrendi sorrendbe, ahogy készültek, vagy testhelyzet alapján (befelé néz-szembe néz-befelé néz) vagy lehetne középen a színes kép. Szerintetek?
Szerintem el fogja nyomni a színes a többit. Ha ilyen szempontból nézem,akkor grafit,szén,színes a sorrend.
Ez a sorrend akkor is,ha mondjuk mind középre nézzen (ha jól értettem)
Köszi a válaszokat!
Logikus amit írsz, viszont először nem terveztem, hogy trilógiát csinálok belőle.
az lenne a legjobb, ha a színes lenne, amin szemből van- és ez lenne középen. így lenne a kompozíció szabályos és a teret is jól osztaná fel a FF-színes-FF hármas.
A témának jobban állna, ha a szemből néző lenne középen, viszont először a színeken akad meg minden ember szeme, szóval, szvsz a színes legyen középütt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!