Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek hogy rakjam...

Szerintetek hogy rakjam sorrendbe a három portrét, amit rajzoltam?

Figyelt kérdés

Igazából a a harmadikon még most is dolgozom, de nem sokára kész. Azt tervezem, hogy mind a hármat bekereteztetem és felrakom a falra, csak nem tudom, hogy milyen sorrendbe, pedig már sokat gondolkoztam rajta.

Ami összeköti a képeket, hogy egy személyről van mind, mindegyiken mellkastól a szemöldökéig látható, és ugyanaz a különleges fülbevaló látható a "modellen". Amiben viszont különböznek az az, hogy más-más eszközzel készültek/készülnek:

Az elsőt szénnel rajzoltam, ezen majdhogynem szemből látható az arca

A másodikat grafitceruzával készítettem el, ezen enyhén (nekünk) jobbra fordítja a fejét.

A harmadik rajz színes lesz, és enyhén balra fordítja rajta a fejét.

Lehetne (persze balról jobbra) időrendi sorrendbe, ahogy készültek, vagy testhelyzet alapján (befelé néz-szembe néz-befelé néz) vagy lehetne középen a színes kép. Szerintetek?

2014. szept. 3. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem el fogja nyomni a színes a többit. Ha ilyen szempontból nézem,akkor grafit,szén,színes a sorrend.

Ez a sorrend akkor is,ha mondjuk mind középre nézzen (ha jól értettem)

2014. szept. 3. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Amelyik nekünk jobbra néz azt tedd baloldalra, amelyik nekünk balra, azt pedig jobb oldalra. És amelyik szembe néz azt pedig középre. Jobb lett volna, ha a szembe nézőt csinálod színessel, mert középen az jobban mutatna.
2014. szept. 3. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Logikus amit írsz, viszont először nem terveztem, hogy trilógiát csinálok belőle.

2014. szept. 3. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:

az lenne a legjobb, ha a színes lenne, amin szemből van- és ez lenne középen. így lenne a kompozíció szabályos és a teret is jól osztaná fel a FF-színes-FF hármas.

A témának jobban állna, ha a szemből néző lenne középen, viszont először a színeken akad meg minden ember szeme, szóval, szvsz a színes legyen középütt.

2014. szept. 3. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából a szénnel készült rajz sem teljesen szemből van. A szénrajzon és a színes képen is a bal fele (nekünk jobb) látszik az arcának jobban.
2014. szept. 3. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!