Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy rajzoljak szépen anime...

Hogy rajzoljak szépen anime karaktert?

Figyelt kérdés
Valaki megtanítana anime karaktert rajzolni? Tudom, hogy így gépen keresztül nem egyszerű, de valaki megpróbálna segíteni, vagy tippeket adni? :c

2014. szept. 2. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
neten van sok tutorial
2014. szept. 2. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Az illető akit ennyire keresel nincs a Gyíkon, és nem os lesz. Sem az Fb-n. Nem tanult szépen rajzolni, hanem tehetséges, belső lényegéből származó tehetséggel.Ösztönös.

Szóval a saját talentumoddal kezd el lerajzolni és bizonyára sikerülni fog neked is..

2014. szept. 2. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
* nem is lesz
2014. szept. 2. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
először próbálj másolni, utána figyelj azokra a jellegzetességekre és próbáld elsajátítani :)
2014. szept. 2. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nos ha van tehetséged akkor persze sokkal könnyebb, de meglehet tanulni rajzolni. Én istentelenül rondán rajzoltam, de sok gyakorlással most elfogadhatóan rajzolok.

Én úgy csináltam hogy néztem az animét megfigyeltem a jellegzetességeket és gyakoroltam. Így visszanézve borzalmas volt, de akkor elégedett voltam vele. Perpillanat a nővérem ad tippeket.

A tutorialt azért nem ajánlom, mert amikor én próbálkoztam az lett a vége hogy úgy nézett ki mint egy nyomorult. (ez személyes tapasztalat) Mert a vonalat se tudtam úgy meghúzni ahogy ők.

2014. szept. 3. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!