Hogy rajzoljak szépen anime karaktert?
Az illető akit ennyire keresel nincs a Gyíkon, és nem os lesz. Sem az Fb-n. Nem tanult szépen rajzolni, hanem tehetséges, belső lényegéből származó tehetséggel.Ösztönös.
Szóval a saját talentumoddal kezd el lerajzolni és bizonyára sikerülni fog neked is..
Nos ha van tehetséged akkor persze sokkal könnyebb, de meglehet tanulni rajzolni. Én istentelenül rondán rajzoltam, de sok gyakorlással most elfogadhatóan rajzolok.
Én úgy csináltam hogy néztem az animét megfigyeltem a jellegzetességeket és gyakoroltam. Így visszanézve borzalmas volt, de akkor elégedett voltam vele. Perpillanat a nővérem ad tippeket.
A tutorialt azért nem ajánlom, mert amikor én próbálkoztam az lett a vége hogy úgy nézett ki mint egy nyomorult. (ez személyes tapasztalat) Mert a vonalat se tudtam úgy meghúzni ahogy ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!