Tudnátok nekem musicalből vagy filmből dalokat mondani?
Magyart nem tudok, de a te korosztályodnak szerintem ezek valók:
Annie - Tomorrow, Maybe
Matilda - Naughty (most nagy "divat", és imádom!!!, Quiet)
Ruthless - Born to Entertain
Annie Warbucks - I Always Knew
Les Miserables - Castle on Cloud
Miért, én miket mondtam???? Azok is musicalek!
Direkt olyanokat akartam választani, ami gyerekeknek való, mert persze kiállhat egy 13 éves az Az már nem én lennék-kel, de nem valószínű, hogy az sikerülni fog úgy, mint Janza Katának... :)
Szó sincs veszekedésről. :)
Dehogynem tudhatsz úgy énekelni, csak nem 13 évesen! Minden zsűri/tanár ki szokta emelni, hogy gyerek ne válasszon felnőtt dalt, mert nemcsak, hogy nem tudja úgy elénekelni, de nem is illik hozzá.
Amúgy imádom ám az Elisabeth-et, meg Mozartot, meg mindent, szóval nem erről van szó, csak tapasztalatból próbáltam a korosztályodnak jobban való dalt keresni. :)
Nekem a Naughty most az új "őrület", tuti azt ajánlanám neked. Van hozzá kis koreográfia is, meg minden. Nem is olyan nehéz, még én is el tudom énekelni, pedig az nagy szó. :D
Macskák: Karminca dal, Gimb gömb dala, Éjfél, Elvisz Trén dala, Micsel rumli dala
Hegedűs a háztetőn: Hagyomány, Ha én gazdag volnék, Bordal (To life)
Padlás: Fényév távolság, Nyitány, Finálé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!