Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Egy új képet szeretnék festeni...

Egy új képet szeretnék festeni és ehhez kellenétek, érdekel?

Figyelt kérdés

Sztorikra vagyok kíváncsi, mooondjuk:

-legcikibb dolog

-amit sose kaptam meg

-amit megbántam

-legviccesebb dolog

-mintha egy filmben lettem volna

-minden elromlott, ami csak tudott

-legromantikusabb program

-micsoda véletlenek vannak.

DE A LÉNYEG: vidám legyen:) nem kell szomorú történés senki életében. Ja és ne nézzetek idiótának, kezdő művész vagy és egy festmény lesz az egész, ha jól sikerül megmutatom:) Kérlek segítsetek, mert kifogytam az ötletekből és nem kell még egy naplemente a portfóliómba:)) Előre köszönöm. L18

2014. aug. 24. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Óvodában egyszer bekakáltam alvásidőben. Szégyelltem magam, féltem, hogy mit szólnak majd. Gondoltam eltüntetem. A kezemmel kivettem a kakát és elhajítottam. A valóságban az ovónő asztala mögé esett, de a festményen csapódhat mondjuk egy gyermeki pofába vagy tátott szájba is akár.
2014. aug. 24. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippet:D
2014. aug. 24. 19:51
 3/4 anonim válasza:

Egyszer rohadt szomoruan setaltam a bazilika kornyeken, szakdogahoz mentem kutatni a CEU konyvtaraban, szerelmi banatom volt, nyomorusagosan ereztem magam, meg akartam tisztulni a vizben. Elkezdett szakadni az eso, es en ugy dontottem pancsolok benne kicsit, igy csak aztam es aztam.

Aztan tovabb indulnek a bazilikatol a konyvtarig vezeto uton, es egyszercsak kinyul egy kar es behuz az esorol. Egy galeriaban talalom magam, elottem egy 40es szep szoke no magyaraz. Kihuzom a fuldogot, h mi van, affele anyukas szoveget nyom le, hogy nem vagyok ep eszu, felfazok, nem lehet majd gyerekem stb. Beinvital, kezembe torulkozot es uj, szaraz ruhat ad. Promod raadasul, a kedvenc markam. A ruha tokeletesen passzol, hofeher es tetszik is. Fel ora telik el, kilepek a galeriabol, mar sut a nap es en tetotol talpig feherben vagyok, mosolygok, szeretem az eletet. Mert ez tenyleg olyan mintha filmben lennek :-)

Ez 2010. majus 6-an del korul tortent.

2014. szept. 17. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez egy igazán jó történet:D köszönöm, felhasználom mindenképp!:)
2014. szept. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!