Egy új képet szeretnék festeni és ehhez kellenétek, érdekel?
Sztorikra vagyok kíváncsi, mooondjuk:
-legcikibb dolog
-amit sose kaptam meg
-amit megbántam
-legviccesebb dolog
-mintha egy filmben lettem volna
-minden elromlott, ami csak tudott
-legromantikusabb program
-micsoda véletlenek vannak.
DE A LÉNYEG: vidám legyen:) nem kell szomorú történés senki életében. Ja és ne nézzetek idiótának, kezdő művész vagy és egy festmény lesz az egész, ha jól sikerül megmutatom:) Kérlek segítsetek, mert kifogytam az ötletekből és nem kell még egy naplemente a portfóliómba:)) Előre köszönöm. L18
Egyszer rohadt szomoruan setaltam a bazilika kornyeken, szakdogahoz mentem kutatni a CEU konyvtaraban, szerelmi banatom volt, nyomorusagosan ereztem magam, meg akartam tisztulni a vizben. Elkezdett szakadni az eso, es en ugy dontottem pancsolok benne kicsit, igy csak aztam es aztam.
Aztan tovabb indulnek a bazilikatol a konyvtarig vezeto uton, es egyszercsak kinyul egy kar es behuz az esorol. Egy galeriaban talalom magam, elottem egy 40es szep szoke no magyaraz. Kihuzom a fuldogot, h mi van, affele anyukas szoveget nyom le, hogy nem vagyok ep eszu, felfazok, nem lehet majd gyerekem stb. Beinvital, kezembe torulkozot es uj, szaraz ruhat ad. Promod raadasul, a kedvenc markam. A ruha tokeletesen passzol, hofeher es tetszik is. Fel ora telik el, kilepek a galeriabol, mar sut a nap es en tetotol talpig feherben vagyok, mosolygok, szeretem az eletet. Mert ez tenyleg olyan mintha filmben lennek :-)
Ez 2010. majus 6-an del korul tortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!