Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek mit rajzoljak?

Czifriklevi kérdése:

Szerintetek mit rajzoljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek rajzolni , de sosem tudom hogy mit.

2014. aug. 24. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy milyen témában szoktál rajzolni, ezért tudom ajánlani a Deviantart-ot, szerintem sok jó ötlet van.

Én mondjuk arcokból szoktam stencileket rajzolni. :D

2014. aug. 24. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Kedves Kerdezo!

1. Rajzold le a magad elott kinyujtott 2 labad. Meg fogsz lepodni, milyen erdekes feladat. Komplex es valoszinutlen.

2. Rajzold le az elso valaszolot, h epp arcokbol keszit stencileket.

3. Rajzolj le engem, amint megvalaszolom a kerdesedet.

Udv R.

2014. aug. 24. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Őt.

2014. aug. 24. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondolj valamire, bármire (olyan nincs, hogy nincs semmi a fejedben) és rajzold le az első dolgot, ami eszedbe jut, a második, a harmadik, és az akárhányadik dologgal együtt, ami eszedbe jutott.

Úgy értem, hogy például először eszedbe jut mondjuk egy fa, másodszorra eszedbe jut egy hatkarú építőmunkás, harmadszorra egy nicolas cage fejű nyúl (valami ilyesmi: [link] negyedszerre egy vécécsésze, ötödszörre pedig egy lufi. Belerajzolhatod a kedvenc színészeid, vagy zenészeid. És mondjuk a kész rajzon az lesz látható, amint a hatkarú építőmunkás épp a fán csimpaszkodik, hogy bele ne essen a vécécsészébe, amitől egy nicolas cage fejű nyúl tartja távol a bolond lufit, a kedvenceid pedig az egészet nevetve, csodálkozva, megbotránkozva, vagy akárhogy szemlélik.

De ez csak egy példa, én is csináltam már ilyet, ami csak úgy spontán jött, azon nem épp ez volt, de hasonló. Neked is eszedbe juthatnak ilyenek, akár sokkal jobbak is :)

2014. aug. 24. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a sok jó ötletet. még kérek de az összeset kipróbálom :) még sok ilyen jó választ :)
2014. aug. 24. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!