Küldtök képeket ti miket szoktatok rajzolni?
Figyelt kérdés
csnezemo vok e:D2014. aug. 22. 16:24
1/10 anonim válasza:
én rajzolni épületeket,portrékat,esetleg ha megkérnek,akkor mesefigurákat kicsiknek.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
2 es a kedvenc eggyüttesed a rómeó vérzik:D
2014. aug. 23. 11:59
6/10 anonim válasza:
nem azt mondtam h a kedvencem,hanem h az AZ EGYIK kedvencem. szövegértelmezés... (2-es voltam)
7/10 anonim válasza:
A legjobban én is portrét szeretek, de ha unatkozom, nagyon gyakran rajzolok karikatúrákat, vagy emberi alakokat, vázlatokat :)
Itt van néhány rajzom:
Ez pedig nem önszántamból rajzoltam, hanem ez volt a feladat...de a végeredmény egész jó lett. (a vetett árnyékhoz meg már lusta voltam :D):
Kérdező, egyébként mit értesz a "csnezemo vok e" mondatod alatt? Csak úgy kíváncsiságból...:D
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt, hogy 15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!