Milyen - főleg Amerika kult. Filmeket tudtok?
Figyelt kérdés
leginkább olyanokra vagyok kíváncsi ami a 80-as évek hangulatát adja vissza, az amerikai életstílust, felfogást - (gimis filmek például)- vagy akkor készült de lehet 90-es vagy modernebb is.
Mikre gondolok? például:
- Christine
- They live
- Escape from New York
- Blade Runner
- Top Gun
- Cocktail
stb. stb.
előre is köszönöm :)
2014. aug. 21. 00:46
1/7 anonim válasza:
Dirty Dancing
Nekem nagy kedvencem még a Hair is, de az a 60-as években játszódik (hippikorszak, vietnámi háború).
2/7 anonim válasza:
Amerikai gengszter (ez 2k7 es de 70-80-es években játszódik)
Ponyvaregény 90-es evek (kötelező látni mindenkinek legalább egy X)
3/7 anonim válasza:
Forest Gump. A regényt 1985-ben adták ki, majd 1994-ben filmesítették meg, ha jól tudom. Megunhatatlan :-)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2014. aug. 21. 10:02
6/7 anonim válasza:
Edward scissorshand: Ollókezű Edward. Mint sok Tim Burton film, ez is az amcsik felfogását mutatja be. Nagyon jó film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!