Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak még jó költők? Úgy...

Vannak még jó költők? Úgy értem 2014-ben vannak e például József Attila szintű magyar költők?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 16:40
 1/3 anonim válasza:
Igazából József Attila szintű kortárs költőről még én sem hallottam. Szerintem ez később dől el, például a költő halála után, hogy mennyire lesz olvasott, hányan emlékeznek majd rá. Meg persze kortárs költőkről nem is tanulunk az iskolában sem. Most egyre felkapottabb a slam-poetry Magyarországon, és vannak egészen tehetségesek a műfajban.
2014. aug. 8. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát aki nem alkesz vagy drogozik vagy verik a szülei abból nem is lehet. Olvastam mai verseket de olyan volt mintha egy robot íta volna, jó volt de látszott hogy aki írta az nem gondolta komolyan csak úgy megírta.
2014. aug. 9. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Jászberényi Sándort szeretem :)
2014. aug. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!