A szenceruzaval keszult rajzokat mivel lehet fixalni?
Figyelt kérdés
En hajlakkra gondoltam de nem igazan akarok vele kiserletezni. Valaki valami otlet? Esetleg sajat tapasztalat?2014. aug. 1. 15:34
2/8 anonim válasza:
Hajlakk,de van rendes fixáló is csak drágább. Ha nagyon óvatosan akarsz eljárni,akkor egy kicsit fújsz belőle előtte a levegőbe és utána a képre.
3/8 nagylzs válasza:
Kísérletezz egy másik képen amit összefirkálsz. Teszteld le hogy bírja, és ha bírja akkor használd élesben
4/8 anonim válasza:
Én hajlakkot használok, és eddig semmi baj nem volt vele.
5/8 anonim válasza:
Hajlakk, csak ne túl közelről fújd, és ne úgy, hogy tocsogjon a hajlakkban.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :)
2014. aug. 3. 20:17
7/8 anonim válasza:
olcsó, tesco-s, literes hajlakk ha érted mire célzok :) tökéletes, mindenki ilyent használ. A fixatívot pedig rettenetes fújni a fixatívcsővel!
8/8 A kérdező kommentje:
Hahah igenertem, szerintem mihamarabb be is szerzekegyet :D
2014. aug. 6. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!