Mit gondoltok erről a versemről?
Figyelt kérdés
Az élet, mint egy vidámpark,
A körhintával száguldunk
Repülünk, s telnek a percek,
Az idővel versenyt futunk.
Elénk tárul a kilátás,
Ez a pompás panoráma
Megismerjük a világot,
Ami az álmok otthona.
Meglátjuk, van itt öröm is,
Nem csak bánat és fájdalom
Felejtsük el a pánikot,
Mert jó is van a világon!
Amikor boldogok vagyunk
Gyorsabban telik az idő
Használjuk ki a perceket,
Addig, amíg még nem késő!
2014. 07. 12. (szombat)
2014. júl. 30. 18:29
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek, ment a zöld pacsi :)
2014. aug. 1. 14:49
13/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, jó a téma amiről írtál, és jó hangulata van az egész versnek. :)
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. aug. 7. 13:21
15/19 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik a versed.De őszintén szólva nem kell a versen javítanod,csak kicsit kevesebbet kell kételkedned a tehetségedben,mivel hogy van neked olyan. :D
16/19 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi a választ, de hol írtam hogy javítani szeretnék rajta? :o
2014. aug. 11. 16:53
17/19 anonim válasza:
Nem bántásból, de szerintem elég sablonos. Nem sok mondanivaló van benne.
18/19 anonim válasza:
"5. Szerkezetileg szerintem a ritmussak van gond, ebből a szempontból ez egy SZABAD vers."
Na most olyan nincs, hogy valami azért szabad vers, mert nem tudod megoldani, hogy ne az legyen.
19/19 anonim válasza:
Szerintem ne gondolkodj azon írás közben,hogy legyen benne alliteráció,hogy rímeljen,meg ilyenek.A költészet nem tudatos szerkesztgetés,hanem a lélek kivetülése,valami ilyesmit mondott asszem Allen Ginsberg.Amúgy azt gondolom,kicsit tényleg sablonos,pátoszos a vers,meg nem érzek benne olyan igazán egyedi stílust,látásmódot,akármi,de dolgozz rajta,hogy megtaláld a saját hangod,írj sokat,meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!