Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tudtok jó idézeteket írni?

GTA GAME kérdése:

Tudtok jó idézeteket írni?

Figyelt kérdés
Hosszúkat

2014. júl. 24. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
"Tudtok jó idézeteket írni?"
2014. júl. 24. 22:07
 2/3 anonim válasza:

Nem hosszú de nekem tetszik és próbálok e szerint élni :

,, Nevess ma,sírj holnap. Mondd el ezt mindennap magadban. "

2014. júl. 24. 22:30
 3/3 anonim válasza:

-Mindig van egy pont, ahol az út kettéválik. Abban a hitben válunk szét, hogy útjaink egyszer újra összefutnak. Ahogy távolodunk az úton, a másik egyre kisebbnek tűnik. De nem baj mert egymásnak vagyunk teremtve (3méterrel a felhők felett)

-Egyszer majd rájössz, hogy a k*rvák már nem hoznak boldogságot, az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget és a haverok nem bújnak hozzád ha fázol és akkor rájössz, hogy miden ott volt az orrod előtt. De akkor már túl késő lesz.é

-Abba a pillanatban szerettem volna újra élni minden együtt töltött pillanatot. Még egy titkos mosolyt,még egy közös nevetést, még egy szoros ölelést. Őt megtalálni olyan volt, mint valaki olyat megtalálni akit nem is keresek. Túl későn lépett be az életembe, és most túl hamar megy el.

-Amit érted teszek, azt nem tenném senkiért. Mindent feladok a biztos csalódásért. Amit érted megélek,bba már rég belehaltam volna. Ezerszer feladnám ha nem rólad szólna.

-Minden szem másképp sír, minden kéz másképp ír, miden levél lehullik, egyszer minden elmúlik. Minden szív másképp fáj, máshogy szól minden száj, minden élet mást remél, minden lélek mástól fél. Minden hegy másképp áll, minden madár máshogy száll. Minden perc eltűnik, egyszer minden megszűnik.

Ha kell még írj.;))

2014. júl. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!