Aki felvállalja, bemutatja az Igaz emberi értékrendet. Persze ehhez a háttértudás is szükséges, hogy ő maga teljesen tisztában legyen olyan fogalmakkal, mint az erkölcs és a szeretet.
2014. júl. 24. 14:15
2/9 anonim válasza:
Rilke, Byron.
2014. júl. 24. 14:43
3/9 anonim válasza:
Van mondanivalója (olyan, ami engem is érdekel,pl. ha valaki kémiai reakciókat írna le versben, engem az marhára hidegen hagyna)
2014. júl. 24. 15:27
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves Első Válaszoló!
Ez így nagyon nehezen körülhatárolható. Igaz emberi értékrend? Ki szerint? Mit tekintesz te annak?
2014. júl. 24. 17:04
5/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem József Attilát.
2014. júl. 24. 17:07
6/9 anonim válasza:
Egy költő dolga, hogy az emberekhez szóljon. Alapvetően szerintem ennek két fajtája létezik. Az egyik amikor olyan műveket próbál írni, amik az embereket szórakoztatja. A másik azonban kissé nagyobb szerepet vállal, mégpedig azt, hogy megpróbál építő jellegű vonatkoztatásokat belevinni a művibe. Ennek több szintje is létezhet, mint például a gyermekeknek írt tanulságos versek, de vannak nagyobb formái is, amikor akár egy adott nép számára tartalmazhat fontos üzenetet.
Amikor én azt írtam Igaz értékrend, azt a nép számára való fontos üzenetnek tekintettem.
Hogy mi is az az Igaz értékrend ezt pont a költőnek kellene tudnia és kéne megválaszolnia. Ha én írnék értékrendet, akkor én válnék most íróvá és nem te.
2014. júl. 24. 18:19
7/9 anonim válasza:
Szubjektív. Mint pl, hogy ki a jobb énekes vagy sportoló stb
2014. júl. 26. 09:40
8/9 anonim válasza:
Holt költők társasága könyv/film minden kérdésedre választ ad
2014. júl. 28. 17:24
9/9 anonim válasza:
Számomra egy versben a rímek a ritmus, a szellemes játék a szavakkal fontosabb a filozófiai mélységeknél. Persze külön érték ha tartalma is van, de az ne menjen az előbbiek rovására.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!