Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit jelent számodra a rajz, a...

Mit jelent számodra a rajz, a rajzolás, vagy egyéb képzőművészeti tevékenység?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 10:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
SZABADSÁGOT!!!!!! Legalábbis számomra! :)
2010. jan. 9. 11:19
 2/12 anonim válasza:
93%
A kreativitás és fantázia szabadon engedését! Egyébként én agyagozni szeretek.
2010. jan. 9. 11:34
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
A szabadkézi rajzot, festést még mindig imádom. Teljesen ki tudok tőle kapcsolni. A műszaki rajzot már annál kevésbé. :D De másfél év építész szak után szerintem ez elnézhető. :) Viszont a majdani megélhetést jelenti, és még mindig úgy gondolom, hogy görnyedjek egy terv felett napokat, órákat, minthogy egy gyárban kelljen kacatokat rakodni a gyártósoron... 20/L
2010. jan. 9. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Szeretek csendéleteket rajzolni festeni,és egyébként is mindezt együttvéve. Szabadságot ad, eltereli az ember figyelmét a gondokról.
2010. jan. 9. 11:42
 5/12 A kérdező kommentje:
nekem a rajzolás az életem
2010. jan. 9. 11:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek kézimunkázni, és sokszor gyönyörködöm a már elkészült mintákban.
2010. jan. 9. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a rajzolás az életem, nem tudnék nélküle élni. Ezzel tudom a legjobban kifejezni magam, megmutatni a gondolataim másoknak, vizuális formába önteni az ötleteimet. És a feszültséget is ezzel tudom a legjobban levezetni, ha mérges vagyok vagy szomorú, akkor nekiállok rajzolni valami hangulatképet és mire kész leszek vele, máris jobb kedvem lesz.
2010. jan. 9. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én megvallom őszintén, nem tudok rajzolni, és ebből kifolyólag nem is szeretek, de irígylem azokat, akik tudnak.
2010. jan. 10. 02:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az olajfestéket szeretem nagyon. Számomra a festés egyfajat meditáció
2010. febr. 9. 18:21
 10/12 anonim válasza:
Szerintem nincs annál jobb dolog, mint mikor a saját kezeddel alkotsz valamit, legyen az egy megvarrt ruha, egy új stílusban megrajzolt akt, vagy egy mázas kerámiaedény. :) Ha nem ez lesz a hivatásom, hobbiból akkoris alkotni fogok, mert ez boldoggá tesz.
2010. ápr. 29. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!