Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Faber-castell junior triangula...

Faber-castell junior triangular ceruza jó kezdésnek?

Figyelt kérdés

kezdő-tanuló művész (vagy afféle ) vagyok. Nézegettem a FC polychromos ceruzáit, tetszenek, szépek, jók , viszont drágák. Ugyanez a helyzet a Prismacolorral és a Derwenttel.

A FC kérdésben említett, olcsóbb, iskolaszerként árult ceruzái megfelelő minőségűek a kezdeti próbálkozásokhoz?

2014. júl. 1. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem jók, bar biztos van kulonbseg, de a FC egy nagyon jo kis marka, az "iskolai cerkai" is jo minoseguek.
2014. júl. 1. 01:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, milyen ceruzát választasz, csak ne legyen műanyag, és legyen HB-9B-ig sokféle. A puhák gyorsan fogynak, azokból érdemes többet venni. A készlet talán nem is éri így meg. Egyébként ha tényleg órákat rajzolsz egy nap, akkor kb. két hétig fogod kihúzni a grafitokkal, úgy számolj az árral.

De természetesen a márkák itt még mindig márkának számítanak, nem úgy, mint a Tokaji bor. És tényleg jobb, ha magadnak válogatod össze darabonként, minthogy készletben megvedd.

2014. júl. 1. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!