Milyen érzéseket váltanak ki bennetek ezek a képek?
3. és 5. ötletes viszont a többi erőltetett és a modellnek is van még mit tanulnia...
Érzelmileg nem vált ki semmit...
A harmadik nagyon jó.
Az első kettőn a lányok tetszenek.
Nekem is túl direktek és nem elég természetesek stb..
A fotózás és művészet érdekes vita téma:)
Én úgy gondolom,hogy lehet művészet és nem a gomb megnyomása a lényeg,hanem a téma kiválasztása és előkészítése. A fotózás legnagyobb problémája inkább az,hogy csak azt tudja lefotózni ami létezik,az más kérdés,hogy úgy tudja-e lefotózni ahogy nem gondoljuk hogy létezik.
Túl mű.
1. kép: csinos lányka, néhány kósza szál, de amúgy rendezett frizura. Tiszta körmök. Divatos, tiszta ruha. És kissé koszos arc. Miért? Miért csak az? Mi történt? Nekem túl mesterkélt ez, túl "kényes" ezzel a tisztasággal.
2. kép tetszik, bár lehetett volna még játszani kicsit a photoshoppal, és esetleg a hajszálakat kiszedni a barna hajú lány szeméből.
3. Alapvetően ez király lenne, de még egy kis gyakorlás ráfér. A két kéz között a levegő, de a karkötős oldalon ott van még a teste. Kicsit el lett ez kapkodva.
4. A tiszta ruhás lány visszatért, nem ment haza, vett egy törölközőt, leterítette és azon depizik. Nem jó. Alapvetően jó lenne, de ahogy előttem is mondták már, ha csinálja, akkor merüljön el a mocsokban.
5. Ez tetszik, még a szobámba is kiraknám.
Összességében tehetségesnek, ügyesnek tartalak, leginkább a modellt (a túl tisztát! :D) tartom rossznak ezekhez a képekhez, ehhez a stílushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!