Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Lerajzoltam Ady Endrét tollal....

Lerajzoltam Ady Endrét tollal. Szerintetek milyen lett? Hasonlít? 15/f +KÉP

Figyelt kérdés

Pontoznátok nekem 1 és 10 között?

hosszabb véleménykifejtéseket zölddel jutalmazok!

A kép minősége kicsit rossz bocsi.

link:

[link]

2014. jún. 4. 17:14
1 2
 11/14 Zentai Mitama válasza:
felismerhető - így azt mondanám elmegy a rajz - bár számomra elnyagyoltnak tűnik... Ha fejleszted a rajztudásod ennél sokkal jobbat is tudsz majd rajzolni. A rajzolás is hasonló, mint a zene - gyakorolni kell... Ötleteket, tippeket talász hozzá a youtubon, illetve a különböző blogokon, könyvekben stb... Ha ceruzával vagy szénnel rajzolsz akkor tegyél pauszpapírt (zsírpapirt, celofánt) a kezed alá és akkor nem maszatolodik el a munkád. A kész rajzot peddig hajlakkal tudod fixálni...
2014. jún. 6. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen eltorzult az arc szerkezete, és körvonalat rajzoltál mindennek. Tónusozással válaszd el a dolgokat! Felismerhető, de elég ijesztő lett szegény.

Lehet, hogy imádod a tollat, de nem tudod alkalmazni. Figyeld meg ezt a képet! Gyakorold a technikákat, csinálj vázlatokat és tanulmányokat, és ha jobban megy, akkor kezdj bele a teljes portréba! :)

[link]

2014. jún. 7. 15:30
 13/14 anonim válasza:
A
2014. jún. 8. 10:39
 14/14 anonim válasza:
A kabát nagyon jól sikerült. Viszont az arca nem nagyon sikerült, mivel ilyen "babaarca" lett. Belerajzolhatnál néhány ráncot főleg a szája körül. A haja egy kicsit nagy lett főleg a "búbja". Egyébként felismerhető azonnal hogy ki ez. De 15éves létedre nagyon ügyes vagy! (Egyébként legnehezebb eszközt választottál a potré rajzhoz!)
2014. jún. 8. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!