Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ennek a rajzolási stílusnak...

Ennek a rajzolási stílusnak van valami speciális neve?

Figyelt kérdés

Nyilván én is látom hogy kell csinálni, de szeretnék több ilyen képet keresni, és arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami külön neve.

[link]

2014. máj. 31. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen rajzok egyedi grafikának számítanak, valakinek ez a stílusa, kitalálta, csinálja. Nincs külön neve. Ha szeretnél ilyent rajzolni, hajrá! Alakítsd a saját fantáziád szerint.
2014. máj. 31. 22:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Már rajzoltam egy párat, csak szerettem volna még rákeresni ilyenekre. Általában mindennek van valami külön neve, ezért gondoltam, hogy talán ennek is.

Köszi a választ! :)

2014. máj. 31. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt van néhány hasonló rajz:

[link]

2014. jún. 1. 00:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt angolul doodle stílusnak hívják. Magyarul nem tudom mi a neve, de igen, ez kifejezetten egy stílus. A filccel való rajzolás a leggyakoribb, én először azt hittem graffiti, mert hasonlóan nagyzolónak tűnt, sok apró egyszerű formákból rak össze egy egész alakzatot, vagy zsúfoltan rajzol egymás mellé, több apró dolgot. Pinteresten ha beütöd, hogy doodle art, kiad egy csomó találatot.
2014. jún. 1. 11:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2014. jún. 1. 13:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy én most egyelőre rotringgal csinálom, mert hirtelen az volt számomra elérhető, aztán majd a későbbiekben megpróbálkozom a filccel is, ha be tudok néhányat szerezni.
2014. jún. 1. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!