Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért járnak az emberek bulizni?

Miért járnak az emberek bulizni?

Figyelt kérdés
Zenélni, barátokkal találkozni és inni otthon is lehet.

2014. máj. 1. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Mert rohadtul unalmas azt a négy falat nézni.

Mert nem én akarok takarítani a másik X ember után.

Mert szeretnék új zenéket hallani, nem csak a haveroktól.

Mert nem akarok azon aggódni, hogy Béci részegen leveri-e a nyagi porcelán vázáját.

Mert szeretnék a haverokon kívül másokkal is megismerkedni.

2014. máj. 1. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert ki akarnak mozdulni?
2014. máj. 2. 03:38
 3/6 A kérdező kommentje:
mi értelme kimozdulni, barátokkal találkozni a Kutyámajom téren is lehet :)
2014. máj. 2. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Az emberek megmondták, ők miért járnak bulizni. Erre voltál kíváncsi, nem? Hogy te miért nem jársz, erre még nem volt kíváncsi senki, de azért megmondhatod.

Az emberek sokfélék, és sokfelé, sokféleképpen szeretnek bulizni. De figyelem: nem kötelező, csak lehetséges.

2014. máj. 2. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én éppen azért járok bulizni, hogy új embereket is megismerjek, új baráti társaságokat, stb. Ismerkedni. Valamint táncolni úgy szeretek igazán, ha egy egész tömeg táncol körülöttem és a része vagyok. Na meg ilyenkor elleshetek másoktól új mozdulatokat :D Vagy éppen ruha összeállításokat, sminkeket, hajakat :D Mondjuk ez elég csajos válasz, de remélem, kielégítő.
2014. máj. 2. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

A Kutyamajom téren esik az eső és bevisznek a rendőrbácsik közterületen történő ivásért.

:( hüpp hüppp

2014. máj. 3. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!