Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Restauráltattatok már képkeret...

Restauráltattatok már képkeretet? Hol, mennyiért?

Figyelt kérdés
Igazából egy kb 100 éves, teljesen natúr paraszti tükör keretéről van szó, értéke valószínűleg nulla (bár nem tudom), csak nekem lenne fontos hogy eredeti állapotban akaszthassam a falra. Pár helyen hiányoznak róla kisebb faragott részek, a festék szerintem már nem az eredeti és elég ocsmány szín (ha ez volt az eredeti akkor visszavonom... ), de mivel abszolút nem értek hozzá, olyan keresek aki ért is valamennyire és meg is osztja amit tud. Köszönöm előre is!
2014. ápr. 18. 16:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Írd be a google-ba, hogy képkeret restaurálás, biztosan sok találatot fog felhozni. Tulajdonképpen bárki barkács készség és némi eszköz/szerszám birtokában maga is meg tudja csinálni. Ha csak fából van, akkor egy műbútor asztalos is képes rá. Ha masszából készült díszítmények vannak rajta, akkor inkább restaurátor. A munka ára erősen változó, 10 ezertől felfelé.
2014. ápr. 18. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!