Mit használtok pasztell képek megvédésre? Láttam, hogy a zsírpapír jó, de hol lehet venni nagy méretben, ívben?
Először is lefújom hajlakkal a képet, hogy ne maszatolódjon el, és amint lehet, be is keretezem. Addig is ideiglenesen sima lefűzhető nejlonbugyiban tartom őket (tehát nem az érdesebb "narancsmintásban").
Íves zsírpapírt lehet kapni komolyabb papír-írószerboltokban (pl. Prex, Green papír stb.), illetve 100 forintos vagy 1 eurós üzletekben, esetleg háztartási boltokban, vagy nagyobb ABC-kben is (pl. CBA).
Köszi!
Eddig nem jártam sok sikerrel,de majd megnézem valami papírboltban. Nem akarok annyit keretezni,mert nem olcsó.
Hát az sajnos igaz, hogy nem olcsó, én is darabonként gyűjtögetem őket. Egyébként a lehető legegyszerűbb, legolcsóbb kereteket használom, meg egyébként kis méretű rajzokat készítek (max. A/4-es, de inkább kisebbek), így nem nehéz nekik nejlonbugyit venni meg egyszerű kis keretet találni.
Még valami: a zsírpapír, háztartási csomagoló stb. általában nem nagyon szokott szem előtt lenni, nekem mindig meg kellett kérdeznem az eladókat, hogy merre találom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!