Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tageléshez alkalmas tintát...

Tageléshez alkalmas tintát hogyan lehet csinálni cipőpasztából?

Figyelt kérdés

2014. márc. 22. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
nem. ellenben a 'tageles' mint olyan idiota tizevesek szorakozasa, legszivesebben felnyalatnam az osszessel a firkalmanyat a falakrol meg a jarmuvekrol.
2014. márc. 22. 18:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért ha mondjuk egy kukára tagelnék, amin már más 600 writer tag-je virít, és én is odatagelek, akkor annak már úgy is mindegy. De például ha megnézel egy throw up-ot akkor ott is szokott lenni tag.
2014. márc. 22. 19:04
 3/11 A kérdező kommentje:
de az olyanokat én is utálom akik kocsikra, meg más magántulajdonokra tag-elnek.
2014. márc. 22. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Emlekeztet a kutyakra: ahova a tobbi odavizelt, neki is muszaj... eszed mondjuk neked sincs tobb, mint egy torpeuszkarnak.
2014. márc. 23. 09:49
 5/11 10 deka farhát ***** válasza:
43%
Fogod a cipőpasztát, megeszed. Ha kifosod, kész :)
2014. márc. 24. 07:46
 6/11 anonim válasza:
64%
Itt sose fogsz normális választ kapni. Amúgy meg nemértem minek akarsz te cipőpasztából? Megfogsz egy üres tubust raksz bele festéket felhigítod teszel bele 2 fém golyót és szivacsot raksz a végére, de ne legyen túl vastag mert nem fog rajta át menni. Ha meg üvegre akarsz akkor van egy fajta sav amit hozzá keversz és soha a büdös életbe nem fog lejönni, de a kezedre ne mennyen mert kimarja. >:) járj utána.. Ha meg ennyire nem vágod vedd meg készen a filceket.
2014. márc. 24. 12:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Egyébként még nem kezdtem el a tagelést, úgyhogy nyugi a többi "válaszadónak". (csak azért van feltéve ez a kérdés mert házi-megoldásokat jobban szeretem.)
2014. márc. 24. 20:51
 8/11 anonim válasza:
55%
Akkor el se kezd. Először legyél tisztábban az alap dolgokkal mint nagy nevek pl.: TWK, TDF, Ablyno, System, Kiez, IDS, GLK stb.. Nézd meg a Royal Damage-et, Sick business-t. Ja és gyakorolj valami üres felületre otthon.. Savra visszatérve tényleg veszélyes, de üveg felületről nem jön le. Nem írom le járj utána. Rengeteg minden van egyéb finomságok.
2014. márc. 24. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
'nagy nevek' b+ de szanalmas, mitol 'nagy nev' egy taggelo? attol, hogy minden elerheto feluletet azzal a 3 betujevel osszepiszkitott? hogy savval kimaratta a villamos uveget, partizezer forintos kart okozva? szellemi fogyatekosok, nem 'nagy nevek'...
2014. márc. 25. 10:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Már van writer nevem, black book is stb. És köszönöm a film címeket!

És kedves 6-os, miért is nagy nevek? Azért mert a graffiti UTCA művészet, és nem olyan, hogy festesz 3 vonalat a vásznon (sajnos ma már azt hívják "művészetnek") , és már 600 múzeumban ott van "Picasso reinkarnációjának rajzai", míg a graffitinél évekig is gyakorolnod kell ha el szeretnél érni egy szintet. Nézz csak meg google-n graffitiről képeket, (mert amit Pesten látsz az falfirka) és meglátod mitől nagy nevek ezek a nevek, mint pl Seen, Iz The Wiz, Cope2. :)

(!LEGÁLIS FALAK MÉG LÉTEZNEK!)

2014. márc. 25. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!