Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tudnátok tippet adni hogyan...

Tudnátok tippet adni hogyan csináljak képet a hangról?

Figyelt kérdés
Ötletem sincsen hogyan lehetne lencsevégre kapni a láthatatlant :)

2014. márc. 17. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csinálja a vizualizáció a zene lejátszó programokban.
2014. márc. 17. 22:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, mikor beütöttem a gugliba egy csomó képet adott ki róla. Valami más egyéb ötlet? :)
2014. márc. 18. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
ezt ne tudd le ilyen gyorsan, mert elég sok lehetőség van benne. szerintem manapság egy mávésznek elég fontos programozni tudni, meg ilyesmikhez érteni. valami érzéki anyagot átvinni egy másikra, ilyenek.
2014. márc. 18. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem, hogy mit akarsz mondani, csak akkor fejtsd ki bővebben :)

Mert nem szeretnék manipulált képet csinálni :)

2014. márc. 18. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Hmm?

[link]

2014. márc. 18. 20:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Wow!

Nagyon jó kép. Nincs sajna még polgári repülőtér se a közelben. De a hangrobbanás mint jelenség télleg jó. Összeszedek néhány tonna petárdát és egyszerre felrobbantom. Annak csak van akkora hulláma :D

2014. márc. 18. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég venned egy ostort, és csettinteni vele, máris kész a hangrobbanás, de te nem robbansz fel vele.
2014. márc. 18. 21:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó drága egy karikás ostor, de ennek még utánajárok akkor, mert nem rossz ötlet. Tényleg hanghullámot generál ahogy pattan?
2014. márc. 18. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Rajzban és hangban is van ritmus, ezzel érdemes kezdeni. A rajzolás tulajdonképp tánc, ami nyomot hagy a papíron.

Ezen kívül a színtani hangulatokkal, valamint a sötét-mély illetve világos-magas hang párhuzammal.

2014. márc. 20. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!