Én max. tónusosabbá tenném, egyébként nagyon profi :)
2014. márc. 16. 09:29
2/9 anonim válasza:
Nem értek hozzá, csak azt írom amit érzek a képpel kapcsolatban:
Az eredetihez képest a rajzon a fej túl hangsúlyos a testhez képest, kontúrosabb, vonalak kellenének nyaktól lefelé, valamint a bőrszínre is halványan rá kellene még tenni.
A hölgy bal karja nagyon le van csapva, vékonyabb mint a másik.
Az elmosás alul jó ötlet, de valahogy nem jól van tőle megkomponálva a kép, hiányérzete támad az embernek, ebben a formában én picit feljebb helyeztem volna a lapon a képet. (vagy barbár módon levágnék a lapból :))
köszönöm szépen, át fogom kicsit alakítani a rajzot:)) Igen látszik, hogy nem nagyon tanultam rajzolni :D
2014. márc. 16. 10:02
4/9 anonim válasza:
piros körmöket oda raktam volna és a száján még igazítottam volna.Egyébként meg nagyon ügyes vagy és nagyon jó lett :)
2014. ápr. 25. 22:04
5/9 A kérdező kommentje:
A piros körmöket én is kérdeztem, de az volt a válasz, hogy ne tegyek. Én is csodálkoztam, de nem erőltettem a dolgot. Szájat pedig akkor rajzoltam életemben először, mármint 'komolyabban'. Köszi, hogy elmondtad a véleményed :))
2014. ápr. 26. 18:34
6/9 anonim válasza:
azt még megkérdezhetem,hogy mivel rajzoltad? én is szeretek rajzolni itt-ott :) bár nem vagyok nagy tehetség :)
2014. ápr. 26. 19:52
7/9 A kérdező kommentje:
Ceruzával, de semmi spéci 5000 Ft-os készlet, hanem ami itthon megmaradt. A megfelelő színek megtalálásával volt egy kis gondom, de a többi ment.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!